Veckobrev vecka 22+23

Då har vi kommit fram till läsårets sista veckobrev. Vi håller på att arbeta med de sista bokstäverna Ww, Qq och Zz. I matte har vi jobbat färdigt med matteboken och kommer att avsluta med en skolårsdiagnos för att stämma av varje elev. I engelska arbetar vi vidare med boken ”The very hungry caterpillar”.

Nästa tisdag, 2/6, kommer vi att ge oss iväg på lite klassmys. Vi kommer att åka hem till Emma i Älvsjö och ha trevligt och umgås hela dagen. Vi tänker grilla hamburgare, äta glass, ha lite skattjakt och annat kul. Barnen har röstat fram det och vi kommer att använda våra prispengar till mat, fika och skatt.

Nästa onsdag,  3/6, går vår traditionella skogsdag av stapeln. Alla elever från förskoleklass till årskurs 5 kommer att tillbringa dagen ute i Sandaspåret. Vi kommer att grilla korv och ha samarbetsövningar. Barnen behöver ta med sig en vattenflaska och bra kläder efter väder. Om man vill får man också ta med sig lite fika.

Måndag, 8/6 har vi fotbollsdag hela skolan nere på Bippen. Sodexo kommer ut med lunch till oss. Barnen behöver ha med sig en vattenflaska och komma ombytta direkt till skolan. De som vill får gärna ta med sig  en frukt eller lite fika.

Tisdag, 9/6 är sista skoldagen. Vi kommer att städa klassrummen på förmiddagen. Det vore bra om alla barn kan ta med sig två plastpåsar att samla de saker som ska vidare till nästa årskurs respektive det som ska tas med hem. På eftermiddagen räknar vi med att vara ute och leka. På kvällen är ni välkomna på skolavslutning på Scandic Infra City klockan 15-16.30.

Vi har inga läxor denna sista vecka.

Vi passar på att tacka för det här fina läsåret vi haft tillsammans!

Emma och Jessica

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s